top of page

GELUKKIGE BAASJES

Lees hieronder enkele recensies over hondentrainer- en gedragstherapeut Raven Follet van Connected Paws.

Als je ten einde raad bent...is er als een geschenk uit de hemel ‘ Connected Paws‘ 🙏🏼🍀 Mercikes voor de supertips!
Echte aanrader 👌👌👌

S. Peirsman

Dankzij de tips van Raven kunnen we zonder schrik poort en deuren openen... Modest blijft mooi op de oprit. Meer nog zelfs wandelen zonder leiband lukt nu! Dikke merci Raven!

A. De Bock

De opstarter, Raven, weet waar hij over spreekt en wat hij doet! Hij is een heel goede trainer en is een geweldige persoon om mee samen te werken

T. De Schryver

Zeer duidelijke uitleg verkregen & echt héél veel vragen kunnen stellen die allemaal beantwoord werden met veel enthousiasme. Super! Wij tevreden, de hond tevreden 🐾

E. De Zutter

Super aangenaam verrast door de aanpak en manier van werken ook de overvloed van info die we meekregen en de tips zijn zeer fijn en goed ervaren
Wij kunnen alleen maar zeggen dat het elke euro zeker waard is

T. de la Vega

Wij willen graag even meedelen dat we met elmo op weekend geweest zijn en het is ZEER goed verlopen! Hij was rustig en braaf, zelfs binnen bij de mensen (+-20man) was hij rustig en luisterde heel goed. Hier thuis blijft hij ook rustig binnen.
Hiervoor nogmaals bedankt voor de goeie tips !

W. Tack

Raven is een maand geleden bij ons langs geweest voor onze hond die graag eens hapt naar vreemden. Tijdens de 2u lange sessie kregen we veel trips&tricks en ze werken! Tijdens de feestdagen hebben we heel wat volk over de vloer gehad en alles is super goed verlopen. Thnx Connected Paws!

N. Hourrez

Hij neemt tijd om alles uit te leggen voor we beginnen aan de oefeningen. Dank u wel om mij te helpen met mijn kapoentje.

M. Roegiers

Vandaag is trainer naar huis gekomen en kennis gemaakt met mijn reu Boris(maltezer) en mezelf!
Het was een leerzaam uur!
Zeer tevreden over eerste sessie,reeds veel aan opgestoken!

M. De Wilde

Supere begeleiding! Prachtig werk👌👌👌

L. Moerman

Vorige week donderdag is Raven eens bij ons thuis langsgeweest in verband met het gedrag van onze honden Mikas en Foxy, en zeker voor onze jongste deugniet Foxy.
Beide honden zijn Podengo’s geadopteerd uit Portugal.
Mikas is nu 3 jaar oud en Foxy, onze jonge spring in’t veld 10 maanden.
Voordeel was dat wij Raven al kenden als één van de betere trainers op hondenschool Ponderoza en hijzelf onze honden kent.
2 uur heeft hij bij ons thuis de honden hun gedrag gadegeslaan, onze problemen aanhoord en talrijke nuttige tips meegegeven.
Dit resulteert nu in een aangename wandeling met Foxy zonder trekken.
We hebben beide honden voor de eerste keer niet in de bench gestoken wanneer wij buitenshuis waren om te gaan werken en dit verliep zonder problemen.
Die twee uren met Raven waren zeker geen weggegooid geld en voor mensen met problemen met hun hond(en), kan ik hem zeker aanraden.
Raven leest het gedrag van de honden zoals geen ander en heeft mij dit ook beetje aangeleerd.
Nu nog eventjes doorbijten en veel geduld hebben bij Foxy en het komt inorde waardoor mijn band met Foxy sterker zal worden.
Voor herhaling vatbaar.
Chapeau Raven 👏👏👏👏👏

A. Dooze

VOEG EEN RECENSIE TOE

Laat ons weten hoe je onze samenwerking ervaren hebt!

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page