top of page
IMG_1460.JPG

Personalized box with toys, treats and tips for your dog.

Try our box now with a one-time reduction of 25% on your first box.

IMG_9905.JPG

How does it work?

Puppy

Pasgeboren - 6 maand

Nieuwe pup in huis? Wij zijn er voor jou! De eerste zes maanden zal jouw box gevuld zijn met plushen knuffels, zachte kauwbotjes, basis trainingstools & advies van onze professionals om jou door deze periode te gidsen.

Volwassen

21 maand - 7+ jaar

Het stopt niet wanneer jouw hond volwassen wordt! Voor jouw volwassen viervoeter is er een uitgebreid assortiment van speelgoed dat maandelijks wordt aangevuld met tips & tricks om jouw hond steeds bij te laten leren en uit te dagen.

Adolescent

7 maand - 20 maand

Puberende pup? Geen probleem! De boxen voor pubers zijn erop voorzien om jouw nieuwsgiereige pup bezig te houden met stevige kauwbotjes, interactief speelgoed om zich mentaal te ontwikkelen en nog meer trainingstools.

Senior

7 jaar - ...

Voor jouw iets oudere hond die zachtere kauwbotjes nodig heeft, maar ook nog steeds graag speelt.

Wat zit er in de box?

Snoepjes

Er zijn altijd lekkere trainingssnoepjes voorzien om jouw pup gemotiveerd te houden bij het leren van nieuwe dingen. Alle beloningssnoepjes zijn van hoge kwaliteit.

speeltjes

Speeltjes in plush, touw, interactieve speeltjes en nog veel meer zitten allemaal in het pakket en worden afgewisseld op basis van de ontwikkeling van jouw pup. We verwennen jou en jouw pup ook met seizoensspeeltjes!

kauwbotjes

De verschillende kauwbotjes houden jouw pup bezig, gelukkig en zorgen ervoor dat hij geen problemen veroorzaakt!

accessoires

We zorgen ervoor dat je alle accessoires krijgt die je nodig hebt wanneer je ze nodig hebt: van borstels tot poepzakjes.

tips voor training

We geven jou tips om om te gaan met de uitdagingen die je tegen kan komen met jouw pup. Al deze trainings-tips zijn ontwikkeld door ervaren trainers!

Hoe starten?

Creëer
het profiel van jouw pup

Het puppy-profiel zorgt ervoor dat we elke box kunnen afstemmen op de noden van jouw groeiende pup. Elke box wordt aangepast op de leeftijd van jouw pup en zijn/haar specifieke noden.

wij stellen
jouw box sAmen

Wanneer je jouw plan kiest, spaar je meer geld uit, wanneer je meteen een langer engagement aangaat! Al onze plannen hernieuwen automatisch aan het einde van de termijn zodat je geen producten mist.

GELEVERD
AAN JOUW VOORDEUR

We verzenden onze boxen op regelmatige basis. Jouw box zal binnen de 5 a 7 werkdagen na het plaatsen van jouw bestelling verzonden worden.

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page